Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Jul, jul, mera jul!

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklappsutdelningen. Vi hade ett vansinnigt berg under granen, paketen stack ut en meter på alla håll och det tog tre timmar att dela ut allt i racertempo. Jag fick jättefina julklappar, bland annat ett nytt strykjärn (!). Mitt gamla är från början av 90-talet och jättetrasigt. Sladden hade trådat upp sig och det brände fast tyget i strykbrädan. Men nu äntligen har jag ett nytt fint som ska funka finfint! Tomten kom självklart också, han delade ut paket till alla "barn" plus moster. Det är så sjukt jobbigt när man vet att tomten egentligen är en av granngubbarna och så måste man ändå spela med och säga "Tack snälla tomten" och niga fint. Gärna krama tomten också, då får man pluspoäng av mamma. Det var ändå fem barn, 4-7 år gamla, som faktiskt uppskattade tomten på riktigt. De var skräckslagna och fascinerade, och det vill man ju inte gärna sabba. Nog om tomten.


Nu sitter jag på tåget till min pojkväns familj och jag ska våldgästa dem i några dagar. Det ryktas att deras julbord är det bästa någonsin så jag planerar att länsa borden. Strunt samma om man adderar ett par-tre kilon liksom. Det får det vara värt!


God fortsättning och gott nytt år!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Av Elna - 12 december 2008 21:10

Jag har givit upp idén om att klara mig under 20 kg, och har istället lagt krutet på att överhuvudtaget få ner allt i de väskor jag har.   Jag rullar ihop kläder till små kompakta korvar i hopp om att det ska spara plats, sen pressar och pusslar jag...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se