Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Fixa och dona

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla för fadern typiska ord för flera år sedan för att i framtiden göra egen kylskåpspoesi. Så igår köpte vi självhäftande magnetplattor på panduro hobby och började pussla ord. Vi pusslade och pusslade, för att orden skulle stå så tätt som möjligt. Alltså uppåt 500 olika ord, alla speciella ord som inga vanliga människor använder. Sen skrev vi ut ordtabellerna på fint fotopapper och klistrade på magnetplattorna. Det blev finare än köpe-kylskåpspoesi. Helt fantastiskt. Vi satt uppe till 07:30 ungefär. Och nu har pojkvännen åkt till julen. Lämnat mig ensam att städa en femrumare som blivit misshandlad av minst fyra grisgrabbar i tre månader. Panta sinnessjukt många burkar, uppskattningsvis 15 systemetkassar fullproppade. Diska intorkad disk. Vattna stora julgranen och alla blommorna. Dessutom måste jag packa, fixa julmatsrecept, köpa de sista julklapparna och slå in dem. Men snart är det jul och imorgonbitti åker jag!-------

Onödig Uppdatering:

Det var 112 ölburkar och 13 PET-flaskor. Förnedrande att stå på ICA alldeles ensam i en hel evighet och kladda ner händerna med gammal öl. 

 
ANNONS
 
kajsa

kajsa

26 december 2008 12:31

Men gud! Vilken HELT fantastiskt fin idé och sak att göra. jag blir ju alldeles.. glad i hjärtat. han måste ha älskat det?! Om inte annat så gör jag det. ååh

http://www.aenigma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Av Elna - 12 december 2008 21:10

Jag har givit upp idén om att klara mig under 20 kg, och har istället lagt krutet på att överhuvudtaget få ner allt i de väskor jag har.   Jag rullar ihop kläder till små kompakta korvar i hopp om att det ska spara plats, sen pressar och pusslar jag...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se