Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Sista konserten i London!

Av Elna - 12 december 2008 20:56

Jag spelade med trion idag igen, vår allra sista konsert. Jag var supertaggad och spelade som en Gud. Det var en såndär konsert där man är totalfokuserad och har precis allting under kontroll. Det var en urgullig tant som kom fram efter konserten och sade "det här var bättre än brittiskt, jag ska hålla utkik efter era namn, all lycka i livet, det här kommer jag leva på i en månad!" :D


Flera av de jag har lärt känna kom för att säga hejdå och önska lycka till. Lite sorgligt sådär, att säga "ha ett bra liv" ungefär. Men musikervärlden är så liten, jag kommer säkerligen stöta ihop med flera av dem förr eller senare. Det sorgligaste var att säga hejdå till trion. Hejdå i flera omgångar och tomma idéer om att styra upp treveckorsturné i Australien eller ett par konserter i Amsterdam. We'll keep in touch, you've got me om facebook.


Jag är glad att jag har spelat med just dem och inte med någon halvmesyr-pretto-stråkkvartett med ojämn nivå. Istället har jag haft en makalöst omaka trio med desto intressantare utveckling. Jag är nöjd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se