Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Hjälp mig!

Av Elna - 10 december 2008 03:24

Efter en stunds undersökning av lördagens alla reseförbindelser* hittar jag bokningsbekräftelsen från EasyJet på mailen. Det står att jag har bokat två resväskor för check-in. En väska får väga max 20 kg, så jag bokade två väskor och hoppades på att det skulle räcka. Sen står det såhär: "The total hold weight must not exceed 20 kg." Innebär det att man ändå bara får 20 kg totalt, fastän man har betalat för två väskor?


Jag antog liksom att eftersom en väska är 20 kg så måste två väskor bli 40 kg. Är det något fel på min logik? Man kunde boka upp till sex väskor, men om vikten inte får överstiga mer än 20 kg totalt måste ju de där väskorna vara antingen löjligt små eller löjligt tunt packade. Jag fattar inte. Är jag en idiot om jag ringer EasyJet och frågar?


Hur i helvete ska jag lyckas få hem hela mitt London-bohag om jag bara får ha 20 kg på flyget?


*Jag flyttar hem till Malmö på lördag, efter tre månader i London.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se