Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Inte sovsugen.

Av Elna - 10 december 2008 02:57

Vad gör man när man är mittemellantrött och absolut inte sovsugen? Man skriver ett meningslöst blogginlägg. Smart.


Jag har haft en soft dag hemma, för ovanlighetens skull (ironi). Problemet är väl att det inte finns så mycket mer underhållning här än datorn. Man får träsmak av pinnstolen och huvudvärk. Idag har jag kollat på sju avsnitt Arrested Development (ganska tråkig humorserie) och tre avsnitt Dexter, klottrat, pysslat lite julklappar och studerat lördagens reseschema noggrant. Jag har ätit Onkens underbara rabarber- och vaniljyoghurt och äggmackor med smält brie. Soft men ganska osund och meningslös dag.


I namnsdagspresent fick jag, eller snarare upptäckte jag, mina första hudbristningar på vänster höft. Och jag är inte ens jättetjock eller gravid. Bara lite mullig. Min första tanke var "nä nu jävlar". Men egentligen kan jag faktiskt inte vara arg. Jag har bara mig själv att skylla. Min inre dialog är latfan vs fåfängan; "Men jag går ju massor, entimmes promenader hit och dit. Vida tröjor är faktiskt mode, utnyttja det. Men jag är ju ganska snygg ändå. Lite hull är mysigt. Jag äter iallafall små portioner." Men det känns som att hudbristningar höjer nivån ett snäpp. Ungefär som post-it-lappar med texten "du är fet" på insidan av glasögonen. Om jag hade haft glasögon.


Men jag är ju ganska snygg ändå...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se