Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Slutspurt i London

Av Elna - 8 december 2008 18:19

Nu börjar resan nå sitt slut! Idag är det fem dagar kvar tills jag flyttar hem till malmö. Denna vecka har jag egentligen ingenting att göra, just därför kommer det bli en riktig slutspurt. Träffa folk till höger och vänster för "sista kvällen"-kvällar, fixa de sista julklapparna, se de sista måste-se-attraktionerna, ha konsert, börja packa.


Packningen är jag faktiskt stressad inför. Jag har bara en normalstor rullväska och en tyg-bag. Och eftersom jag har både fiolen och datorn i handbagaget kan jag inte ha så mycket där heller. Men jag ska få låna en våg av "the office" så att jag iallafall vet hur mycket jag måste slänga eller ev. skicka på posten.


Hur som helst kan jag befogat säga att min Londonvistelse har varit väl värd! Jag har haft en alldeles makalös lärare, fått uppleva en gigantisk stad, spelat i en kanonbra orkester, haft en riktigt bra trio. En erfarenhet värd varenda krona och minut (nästan iallafall)! Jag är glad att jag vågade kasta mig ut, utanför trygghetens Sverige, alldeles ensam.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se