Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Julfest...

Av Elna - 6 december 2008 22:48

Ja Herregud. Så har jag varit på Julfest här hemma. Jag stod inte ut längre än 1,5 timme. Men jag var fin! Jullinnet, gula skor, svart glittrig bolero, gråa randiga tjocka strumpbyxor och en röd pashminasjal virad till en ganska kort kjol! (Ganska bra försök från min sida med tanke på att det var cocktail dress code.)


Inte fan hjälpte det att vara fin. Det var ändå dödens tråkigt. Två glas vin, mat på tandpetare, stelt mingel. Höjdpunkten var när alla skulle sjunga christmas carols runt flygeln. De hade satt ihop en liten kör för några sånger, och allsång på resten. Alla sjöng så andaktsfullt och applåderade efter varje sång. Sen hölls ett tacktal av ordförarinnan till avslutning. Sen smet jag upp till mitt rum. Jag smet obemärkt och tjuvaktigt innan någon hann greppa mig. Nu vågar jag inte gå utanför dörren!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se