Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Snart slut

Av Elna - 4 december 2008 20:54

Halvvägs in i fiollektionen nämner min lärare att detta är vår sista lektion. Då plötsligt slår det mig, som ett skarpt sting av ångest; min tid här i London är snart förbi. Sista fiollektionen, what?! Redan? Utan examination eller ens en liten punkt? Bara "tack för idag", "lycka till med allt", typ. Och en kram, ett foto och massivt beröm. Han sade att han hemskt gärna hade haft kvar mig ett tag till och att han med glädje hade låtit mig representera honom i alla tävlingar. Att jag var hans helt klart bästa student just nu.


c^,)


Kalla mig gärna självgod, men att få beröm av någon man ser upp till är det bästaste jag vet och jag suger åt mig som en svamp!


Jag vill gå för honom ett år till! Jag vet att han har så mycket mer att lära mig! Det värsta jag kan göra nu är att gå tillbaks till min gamla lärare på min gamla skola, men jag har liksom inget val just nu. Min tid här i London är över. Jag ska bara avsluta med ett par konserter med min trio. Sen är det finito, au revoir, the end!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se