Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Varför tar lärare sig friheter?

Av Elna - 4 december 2008 11:58

Åååååh!!!


Denna morgon har varit ytterst frustrerande hittills. Jag ställde väckarklockan fem gånger med femminutersintervall från och med 08:00. Ändå försov jag mig och kom iväg hemifrån strax efter tio. Jag gick snabbt som fan, stressad som jag var, mot skolan. Mitt i denna 30-minuterspromenad, mitt i Hyde Park, hör jag telefonen. Biip biip. SMS från min fiollärare.


"Hi Elna, could you come at 5 instead of 12 today? Thanks."


Jag stannade tvärt och övervägde mina möjligheter. Antingen går jag till skolan ändå, fixar ett par ärenden, övar en timme, för att sen gå hem vid halvtvå. Eller så vänder jag på stubben och kollar senaste avsnittet House. Jag vände. Nu kommer eftermiddagen bli ett helvete istället. Öva hemma 14-16, fiollektion på skolan 17-18, till biblan och kopiera massa noter 18, konsert i stan 19:30. När ska jag äta undrar jag?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se