Direktlänk till inlägg 3 december 2008

Idag har jag unnat mig!

Av Elna - 3 december 2008 23:42

Jag var på Primark idag igen. Idag gick jag dit för att till största delen handla kläder till mig själv. Och lite julklappar, men mest till mig själv.


Jag hittade ett par ljuvligt sköna rosaröda mjukisbyxor i velour, en grön trekvartströja, tre elniga topar och ett skärp! Sen köpte jag även ett nytt lilaprickigt miniparaply, ett par tjocka strumpbyxor och ett armband. Och hundra julklappar! Jag gjorde ändå inte av mer än sisådär 500 spänn. Lycka!


Men jag börjar bli nervös över hur mycket mina väskor kommer väga när de väl är packade... Har bara bokat för 40 kg på flyget hem och såvitt jag vet kostar varje extrakilo en förmögenhet... Jag har liksom stekpannor och sånt! Hur ska det gå? Hur?

 
ANNONS
 
ina-bina

ina-bina

4 december 2008 00:32

Hehe, jag kände inte igen dig först utan rubriken "Fummel" :P

Guttaperkaboll är det nog inte så många som känner till, det känns som att bloggare i allmänhet är rätt unga och rätt små :P Det är ett roligt ord egentligen :D

Och dagen har varit bra ändå, om man bortser från jell-O-hjärnan(!!!)

http://inabina.blogg.se

 
ina-bina

ina-bina

4 december 2008 01:38

Små som i att dom inte är gamla. De gick typ på lågstadiet!

http://inabina.blogg.se

 
Bitterfitta

Bitterfitta

4 december 2008 08:55

det där kan vara lite lurigt!

http://storstadsbulimiker.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se