Direktlänk till inlägg 2 december 2008

Ett öga rött

Av Elna - 2 december 2008 20:05

Jag kan förresten tipsa om att lyssna på talböcker. När man pysslar är det skönt att lyssna på något, eftersom ögonen och händerna är upptagna, och varför inte lyssna på en talbok?


Jag lyssnade på "Ett öga rött" när jag pysslade ihop lite julklappar. Jag skulle aldrig kunna läsa den eftersom jag skulle dö i förtid av all språkmisshandling så jag satsade på att lyssna istället. Det funkade hyfsat. Jag menar, man irriterar sig fortfarande på attitydsproblemen som grabben har, och hans snedvridna världsbild, men man slipper iallafall gråta blod över skriftspråket.


Synd att det är så svårt att hitta bra böcker och bra läsare i talboksform, annars hade jag lyssnat på talbok jämt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Spov

2 december 2008 21:16

Jag tycker att språket i boken är genialiskt! Sorglig bok, men jag gillar den!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se