Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Liten irritation

Av Elna - 25 november 2008 22:27


Just nu är jag i en fixar-period. Kontaktar folk om viktiga saker.

Jag irriterar mig på en sak när man mailar "viktiga" personer.

Man sitter jättelänge och knåpar omsorgsfullt på det perfekta mailet där man får med precis allting man vill säga/fråga med bra retorik och formuleringar. Sen får man en jävla gåta av förkortningar till svar. Typ:


"Hej ja det låter fint. Ang spf får vi se. Ska höra med KA

/J."


Jag förstår att denna "viktiga person" säkert skriver tusentals mail varje dag och därför inte hinner lägga ner lika mycket energi på texten som jag, men vafaaan!! Kan man inte unna sig lite radbrytningar, lite välformulerade meningar, skriva ut förkortningar så man fattar vad det handlar om och för sjutton gubbar skriva ut sitt eget namn?! Ett litet MVH Johan tar väl inte så lång tid att skriva?


Jag slår vad om att denna "viktiga person" inte ens har det så himla stressigt på jobbet. Han sitter säkert och slösurfar för det mesta. Eller så spelar han minröj och är rädd för att sumpa bästa omgångens tid när han måste svara på nyinkomna mail.


Fy för lata viktiga personer.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se