Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Roligaste tjuvlyssningen någonsin

Av Elna - 24 november 2008 21:30


En av myskvällarna i Malmö spårade ur i en tretimmars tjuvlyssning med kvävda skratt.


Jag och min pojkvän har en etagevåning (5rok) och hyr därför ut två (för tillfället 3) av rummen till två (snart tre) ungkarlar (nära vänner). Lägenheten är så stor så att vi kan sitta på nedanvåningen i vardagsrummet och ha myskväll framför TV:n medan de har stor fest på ovanvåningen. Om dörren till festrummet är stängd funkar det mycket bra iallafall. Vid halvtvå spårade det hela ur och en rejäl fyllediskussion inleddes i hallen på ovanvåningen. Halva sällskapet var i festrummet med stängd dörr och hög musik och andra halvan stod i hallen.


Tre tenorer. En bög (B). En som ännu inte kommit ut ur garderoben (HB). En hetero som agerade medlare (H). Samtalsämnet satt i festrummet (J). Alla mycket berusade. Ungefär såhär lät det:


B: Erkänn att du är kär i J.

HB: Jag älskar J på alla tänkbara sätt, fast jag tänder inte på honom!

B: Hur menar du då?

HB (med stor inlevelse): Vi kan göra precis allt, precis allt tillsammans, om man kunde bajsa i kors skulle vi göra det! Vi runkar av varandra, vänner gör sånt! Fast vi skulle aldrig kunna tända på varandra.

B (lite upprörd): Räknas inte "att runka av varandra" till sex då? Hur tror du vi gör?

H: Det är ganska intimt, men HB menar nog inte riktigt så.

HB: Det kan man väl göra, vänner emellan, men jag tänder inte på honom! Jag älskar allt med J, han är så fin, så smart, så rolig. Men jag är fortfarande inte bög. Jag tänder på tjejer.

B: Jag tycker att du kan tala om det för honom då. Att du älskar honom.

HB: Fast jag är inte bög. Det är bara honom i hela världen jag känner så för. Han är den finaste människan jag vet. Men jag skulle aldrig kunna ha analsex med honom.

B (förolämpad): Men hur tror du vi gör?! Du vågar bara inte erkänna det, gå och prata med honom nu!

HB: Fast vad skulle jag säga och vad skulle det leda till?! "J, jag tycker du är jättefin på alla sätt men jag tänder inte på dig"?!

B: Men skulle du inte vilja kyssa honom då?

HB: Absolut, en kyss kan ju inte skada.

H: Men alltså, det är väl inget fel i att älska sina vänner? Jag älskar båda er två, fast jag attraheras bara av tjejer!

HB: Jag älskar er också! Men det är bara J jag kan göra precis allt med.

B: Gå och prata med J nu. Säg till honom hur mycket du tycker om honom så får du se hur han svarar. Det kommer känns mycket bättre när du har lättat ditt hjärta.

H: Men J's flickvän då? Vad skulle hon säga?!


Ja, och såhär höll de på i tre timmar. Vid halvfem tystnade det tvärt och vi anade att det hade hänt något. Att HB hade avslöjat sina känslor för J. Efter en stund gick vi upp för att säga godnatt. I festrummet satt en lättad B, en chockad J, en tyst HB och en H som försökte hålla stämningen uppe. Jag tror de fattade att vi hade hört precis varenda ord och så sade vi godnatt med ett pinsamt kvävt skratt.


Det här var den mest urspårade fyllediskussionen någonsin. Komplett. Att man dessutom fick tjuvlyssna var pricken över i:et. Med hysteriska skratt i tystnad. Jag hörde att både B och HB sov hemma hos J eftersom de bor i Köpenhamn och inte kunde ta sig hem. Undrar hur det blev dagen efter? Bakisångest eller lättnad?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se