Direktlänk till inlägg 24 november 2008

En liten vecka i Malmö

Av Elna - 24 november 2008 17:13


Min vecka hemma var välbehövd och alldeles, alldeles underbar.

Förutom att jag blev sjuk av mardrömsresan dit. Dunderförkyld med halshesa, snor, slem, feber, host och lock för öronen. Jag överlevde med gudarnas-gåva-Treo och en pojkvän som pysslade hand om mig. Vi gick promenader, streck-kollade på serier och umgicks med folk i den mån jag pallade. Vi åkte till Köpenhamn och gick på konsert med Kapellet på Nya Operan. Vi hade fest hemma med drinkar, glögg och finöl. Och sen var jag tvungen att åka till London igen, en sista vända.


Om tre veckor får jag åka hem för gott. Jag längtar helt hyseriskt mycket till dess. Vi ska fixa en julgran som ska vara minst 3,08 meter hög och pynta den så mycket vi kan. Vi ska göra egen glögg och baka lussebullar. Sen ska vi fira julafton på varsitt håll, men efter det ses vi igen och då ska vi göra iordning inför Nyårsfesten.


Här sitter jag och längtar i mitt lilla slitna studentrum. Ingen mat har jag hemma och här är kallt som sjutton. Det är så kallt att jag fortfarande inte har samlat kraft för att gå och duscha. Jag har pälsat på mig så mycket jag kan, med halsduk, raggsockar och vante. Bara en vante för annars kan jag inte styra musen på datorn. Snoret rinner och jag hostar hejdlöst. Och jag glömde såklart hostmedicinen i Malmö. Bara tre veckor kvar nu...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se