Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Snuskiga London

Av Elna - 12 november 2008 23:27


Londons tunnelbana "the tube" är snuskig!


När jag var liten bodde jag på landet och brukade leka i grannens lada. Jag och min bästis hoppade runt i den gigantiska halmhögen, klättrade upp och hoppade ner, upp och ner tills vi storknade. Efteråt upptäckte vi fascinerade att våra näsborrar hade blivit svarta. Häftigt tänkte vi och började snyta svart snor. Nu är inte svart snor så häftigt längre. Inte när man börjar fundera på vad det beror på.


Jag brukar vanligtvis inte åka Tuben, men denna vecka har jag åkt en hel del i och med all orkester. Och tro det eller ej; efter 15 minuter i tunnelbanan är mina näsborrar kolsvarta! Jag blir äcklad och snyter svart snor alldeles frenetiskt. Det svarta äcklet måste ju innehålla en massa bakterier och snusk. Jag tycker synd om de stackars Londonborna som är tvugna att åka Tuben varje dag i timmar för att komma till jobbet. Min fråga är: Varför syns det inte på folk? Man borde se antingen svarta näsborrar eller röda näsor? De riktiga Londonborna kanske är immuna, eller så kan de något hemligt knep? Snuskigt är det iallafall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se