Direktlänk till inlägg 11 november 2008

Ekorre?!

Av Elna - 11 november 2008 17:18

Efter fem tunga timmar i orkestern vänder sig min pultis* mot mig:

 - I think you look like a squirrel.

 - A what?!

 - A squirrel.

 - What?!

 - Yeah, I think it's your hair tail and your smile.


Vafan? Jag kan inte bestämma mig för om det är en förolämpning eller en komplimang. Jag trodde först hon skulle säga att jag liknade en skådis, men tji fick jag. Visst är ekorrar fruktansvärt söta när de skuttar omkring med sina stora fina svansar, men man vill ju inte direkt se ut som en gnagare när man ler?


* En "pultis" är den man delar notställ med i orkestern.

_____________________________________________

 Uppdatering onsdag 12/11 18:09

Idag tittade min pultis plötsligt på mig igen och sade:

 - You look much better with your hair down.

Det måste innebära att ekorrekommentaren var en förolämpning. Konstig människa. Sen dess har jag tänkt ut den ena svar-på-tal-meningen efter den andra, typ: "Mind your own buisness, You might look good, and I play good. And I think playing good is most important right now." Fast jag kommer förstås aldrig våga säga nåt. Typiskt mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se