Direktlänk till inlägg 10 november 2008

Måndagskön

Av Elna - 10 november 2008 09:25

Så var det dags igen. Detta är en uppföljare till detta inlägg.

Imorse gick jag upp 07:00. Jag befann mig i foajén 07:12, utrustad med både dator, hörlurar, broderi och virkprojektet. Gissa vad? Jag var först igen! Och rejält först denna gången. Idag gjorde jag en liten undersökning och skrev upp precis när alla kom och satte sig i kön. Såhär ser det ut:


Må v 47

07:12 Elna

07:32 Australienska trumpeten

07:40 Flöjtissan från Wales

07:49 Pianisten från RCM

07:51 Thailändska sopranen

07:52 Tenoren från Sydafrika

08:01 Konstig tjej

08:10 Cara (australiensk violinist)

08:24 Mr. Alltid Trött-musikalpianisten

08:50 Kontorsråttorna kommer till jobbet och fixar listan.

09:00 Listan sätts upp.


Det här är alltså människor som bor på detta studenthem. Jag har ingen aning om vad de heter trots att vi sitter tillsammans över en timme varje måndag. Fast jag sitter ju med hörlurar och film, så jag är inte så värst social... Lägg märke till hur glesa tiderna är. Jag hade kunnat sova en kvart till..! Fast då hade jag inte haft lika goda chanser till en förstaplats.


Detta är fan psykologi på hög nivå! Det skulle vara omöjligt att komma överens om att vi alla nog kan gå upp en timme senare på måndagarna och börja köa från t.ex 8:40. Hur skulle man kunna lita på att alla gör det? Det blir verkligen bara tidigare och tidigare. Om man har en fullproppad vecka och inte är så flexibel med övningstiderna är man ju så illa tvungen att vara först och då måste man ta till lite extratid. Och det är ju helt omöjligt att veta när de andra tänker börja köa om morgnarna. Det är bara att inse fakta, i mitten på december kommer jag få ställa måndagens väckarklocka på 04:00.


Lucky me.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se