Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Jag ser fram emot...

Av Elna - 4 november 2008 18:11


...dagen efter orkesterkonserten!

Då ska jag sätta igång med en massa pyssel, hihi!


...nästa Malmö-visit!

Jag ska vara i Malmö nästan en vecka och bara äta goood mat, sova mycket, mysa och kalasa!


...min julkalender!

Jag ska pyssla ihop en alldeles egen julkalender med små "gör det"-lappar! Den ska innehålla allt från "gör en loop-the-loop" (hjärngympa) till "fixa julklapp till X". Det kommer bli grymt!


...sista veckan här i London!

Då ska jag köpa massa julklappar och göra allt jag har missat under dessa månaderna. Och ha konsert med min trio!


...jullov!

Jag har bestämt att jag ska ha en hel veckas kvalitétstid med min pojkvän och bara göra sånt som faller oss in!


...JUL!

Då jag mysa med familjen och kusinerna och laga en massa julmat! Sen ska jag ge och få julklappar. Hihi!


...vår Nyårsfest!

Vi ska ha jätterolig nyårsfest i vår kungliga etagevåning på möllan! Vi har redan börjat planera vår galna delikatessbuffé... Dock måste gästerna betala för sig själva eftersom vi inte är så rika, haha!


Sådärja. Redan på lite bättre humör!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se