Direktlänk till inlägg 1 november 2008

Happy Halloween... (!)

Av Elna - 1 november 2008 01:00


Ja så var det dags igen. Överallt ser man pinsamma människor som har klätt ut sig till något som ska föreställa antingen spexigt, läskigt eller sexigt. De flesta misslyckas totalt. Jag tycker bara de är pinsamma.


Till saken hör att det är halloweenfest hemma också och alla som bor här är bjudna. Ägarna har pyntat i källaren i en vecka nu och det är praktiskt taget oigenkännerligt. Jag har alltså hamnat i en knivig situation. Jag skulle vilja umgås med folk och få dricka lite vin eller öl, men inte med de människorna. Det är rätt smidigt att kunna bli full på hemmaplan så att man slipper oroa sig för nattbussar, rattfyllerister och våldtäktsmän. Jag vill absolut inte vara svikaren som inte dyker upp när det bjuds till fest, en s.k banger. Men vad fan gör man när det är maskerad??? Det finns något som heter självaktning i min värld och den blåses bort som en tom plastpåse i vinden om jag skulle sätta på mig en maskeradkostym. Särskilt under Halloween-förhållanden. Jag menar, de givna temata är inte några bra signalement för mig. Jag skulle nog tillochmed säga att spexigt, läskigt eller sexigt i utstyrsel-väg skulle matcha mig ganska dåligt.


Min enda lösning på problemet är att klura ut en klockren humor-utstyrsel, typ gravidmage (det är ju tillochmed ganska läskigt), och bli aspackad. Eller så skiter jag helt enkelt i att gå dit.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se