Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Resfeber

Av Elna - 24 oktober 2008 20:33


Idag har varit en något speciell dag. Hela dagen resfeber eftersom jag ska flyga inatt (03:10 måste jag gå hemifrån). Dessutom var tjejen jag hyr mitt London-rum av här och hälsade på, vilket var skumt eftersom hon är skum. När jag trodde att jag skulle ha orkesterrep och repa Stockhausen, fick vi istället order om att ta av oss skorna och ställa oss i en ring varpå vi gjorde konstiga rörelser under kringvandrande fnissatacker i ungefär en och en halv timme. Andra halvan av tretimmarsrepet gjorde vi övningar i att sitta stilla för att vi, enligt Stockhausen, ska vara "som robotar". (Jag är ingen robot, jag är Musiker!) Som avslutning spelade vi igenom hans "verk" ("Trans" för de införstådda); en 25 minuter lång mardröm av skriande kluster och blickstillasittande. De längsta 25 minutrarna i mitt liv.


På promenaden hem roade jag mig med att titta på folk som vanligt. Det var svinkallt och jag hade på mig min duffel och halsduk. Trots kylan kommer det en lustig man joggandes i såna här shorts, fast blåa med vita ränder och lite kortare och sladdrigare. Hans högra pungkula skumpade friskt i det fria. Jag tänkte både en och två gånger på om jag skulle ropa på honom att peta in och dölja pungen, men hejdade mig då jag inte kom på det engelska ordet för pung. Fast jag hade nog inte ropat även om jag kunde det.


Nu sitter jag mest här och försöker bli trött. Jag måste gå upp 02:30 eftersom jag var så dum när jag bokade flygbiljett och valde billigaste biljetten. I och med att flyget går vid sju måste jag checka in vid 05:30 och eftersom "The Tube" inte går då måste jag åka buss, och det är lååångt till Stansted så jag måste åka redan 03:20 hemifrån. Och jag är inte det minsta morgonpigg, jag brukar liksom gå och lägga mig vid 02:30 i vanliga fall. Men detta är inget vanligt fall, för nu ska jag hem till mitt Malmö! Hejdå London, vi ses!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elna

31 oktober 2008 15:11

Haha, kom på att det engenska ordet för pung såklart är BALLS. Stabilt. Ibland är man rätt blåst. Men hur bra hade det låtit med "Hrrm, Sir! Your balls are dingeling in the free!"? Nja, inte direkt så bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se