Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Pojkflicka

Av Elna - 22 oktober 2008 20:32


Hej Hopp.


Jag stod just framför spegeln en stund och funderade. Det är fantastiskt att få vara tjej! Jag har bott ihop med killar* de senaste 2,5 åren och det märks! Man unnar sig inte lika mycket spegeltid. Eftersom jag mestadels umgås med killar hemma gör jag killgrejer, dvs spelar tv-spel, kollar på Discoverykanaler, action-filmer, dricker öl på vardagar, osv.


Därför unnar jag mig nu, när jag väl har mitt egna lilla rum i tre månader, att lägga ansiktsmasker, sminka mig lääänge, tvätta ansiktet med bomullstussar och fin ansiktstvål, fixa håret i en evighet, som jag har saknat det! Jag kollar dessutom på lite tjejfilmer, typ "Pride and Prejudice", haha. Jag måste liksom beta av alla tjejgrejer nu så jag kan återgå till kill-underhållning när jag kommer hem igen. Inte för att jag är en tjej-tjej, utan för att en pojkflicka måste få vara lite tjejig ibland. För visst tycker jag att tv-spel, discoverykanaler, action-filmer och att dricka öl på vardagar är kul!* Killlar i den bemärkelse att jag alltid har bott med min pojkvän och någon eller några till. Alltså inte så att jag har flyttat runt hos miljoner olika pojkvänner, då har ni missförstått.

 
ANNONS
 
ölin

ölin

23 oktober 2008 23:28

You go Girl ;)

http://sicilyelin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se