Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Spanjor..?

Av Elna - 22 oktober 2008 01:23

Haha, när jag ikväll tog min långa promenad hemåt slogs jag av den hemska tanke att jag inte har någon frukost till imorgon hemma. Därför gick jag under hela promenaden in i flera olika nära dej-liknande affärer, ofta ägda av utlänningar (haha, jag är ju en utlänning nu, men ändå), och letade efter min favorityoghurt. Alla butiksbiträden är så pratglada! Jisses, man får ju pratat mer på en kioskrunda än en krogrunda..! Kanske inte riktigt sant, men pratglada var de. Hur som helst fick jag frågan: "Where do you come from, Spain?"


HAHA! Det roligaste jag hört på länge! Jag är en medelblond tjej utan tillstymmelse till solbränna, iklädd duffel och halsduk. Dessutom bryter jag på svenska. Hur tänkte han?!

 
ANNONS
 
ina

ina

22 oktober 2008 01:49

Hehe, någon som svarar i alla fall, det är inte alla som gör det :P

http://inabina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se