Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Väskor, åh väskor...

Av Elna - 18 oktober 2008 14:12

Hej Hallå!

Alla har vi väl små hobbies. Jag är särskilt dragen till pilliga saker såsom pyssel och logikpussel. Därför har jag på senare år börjat sy. Dels för att det är sjukt roligt att handla tyger och fantisera om vad man ska sy för något men också för att det kräver en viss tankeverksamhet. Särskilt om man ska hitta på egna mått och design, vilket jag alltid gör. Jag tycker absolut bäst om att sy väskor med fiffiga fack och lösningar, särskilt eftersom jag alltid har tyckt att befintliga väskor är för fula för min smak. Jag klarar absolut inte av läderväskor, de är oftast väldigt fula och dåligt designade (de snuskigt dyra designerväskorna är riktigt fula). Det ska vara flickigt, kompakt, välplanerat och i något fint tyg. Här är en liten handväska jag sydde för nåt år sen:

 
ANNONS
 
Fummel

Fummel

18 oktober 2008 14:34

...sen är det förstås så att alla får ha vilka väskor de vill, och det kan visst finnas väldesignade väskor. Men när jag själv är på väskjakt ser jag allt som oftast någon defekt och tänker "det här hade jag kunnat göra bättre själv", och så gör jag den själv.

http://fummel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se