Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

Kalas med främlingar

Av Elna - 14 oktober 2008 20:17


Jag bor i ett märkligt studenthus. Det drivs av något kungligt och alla som bor här verkar känna varandra. Eftersom jag är nykomling och dessutom inte ska bo här så länge har jag inte kommit in riktigt i det.


Hur som helst, ikväll är det kalas här. Ägarna bjuder till med catering och gratis dricka, allt för att de boende ska lära känna varandra!

Jag har på känn att det kommer bli ganska lame. De få jag pratat med under den månaden jag bott här är såna som INTE blir roligare med lite vin i blodet, och de jag inte har pratat med skulle bli konstigt om jag pratade med nu helt plötsligt. Man har liksom undvikit grannar hela livet, varför skulle man plötsligt börja UMGÅS med dem?!


Jag visar iallafall min välvilja med att gå ner och äta lite av maten som bjuds. Troligtvis kommer jag göra ett par tappra försök att prata med folk, och troligtvis kommer jag hinka i mig vin och göra bort mig. Men det gör ju inget, om två månader försvinner jag ändå härifrån!

Och NEJ jag är inte bitter, jag är hungrig!


So, wish me luck!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se