Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Det är höst i London

Av Elna - 13 oktober 2008 17:29

Jag går igenom Hyde Park nästan varje dag. Det märks att hösten nalkas, det blir kallare, löven gulnar och människorna klär sig varmare. Dessutom stänger parken när det blir mörkt, denna vecka 18:30, nästa vecka 18:15, osv. ända till december då den stänger redan 16. Det var ju lite deprimerande läsning kanske.


Jag kan upplysa er om att det är en grymt underhållande park! Där finns alltid massor med människor som är roliga att titta på. Joggare, hundmänniskor, turister, jag har till och med haft turen att få se ett par skolklasser! Det kanske är för blödigt, men kan man låta bli att le för sig själv när det går en hel klass med ungar i 5-årsåldern iförda skoluniform, hand i hand, två och två, i ett långt led? Hade lust att ta kort på dem, men det kanske var att dra det hela för långt...


Dessutom kryllar parken av miljoners med ekorrar! De skuttar omkring med sina stora svansar och jagar kastanjer. Jag försökte ta kort på dem, men de skuttar alltid iväg när jag knäpper, så en bild på skylten får duga som bevis. En dag förra veckan såg jag en superivrig ekorre som bar en stor taggig kastanj i sin mun. Den skulle i sin iver kuta över vägen för att visa sin fångst för sina vänner då det sade "Swisch". En cyklist kom i susande fart och KAPADE AV den stackars ekorrens svans! Där låg den fina orangebruna tussen alldeles ensam mitt på vägen i Hyde Park. Fyy!


 
ANNONS
 
Bitterfitta

Bitterfitta

13 oktober 2008 22:44

Hej! Det blir buffé! Allt annat vore vansinnigt.. 100 pers..pheew säger jag bara!

http://storstadsbulimiker.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se