Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Hur kan man vara så lat?

Av Elna - 11 oktober 2008 17:00


Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon. Jag sov tills jag vaknade och somnade om igen, två gånger. Tredje gången jag vaknade var jag fortfarande trött, men tvingade mig upp. Eller ja, jag tog datorn och lade mig i sängen igen. Nu har jag kollat på två långfilmer och ett avsnitt Heroes och jag vill fortfarande inte göra nåt vettigt.


Idag är en soft dag. Det enda jag behöver få gjort är att tvätta, handla mat och öva några timmar. Men jag ids inte! Jag ids inte gå till den kalla duschen och få kallt vatten över mig för att sen ta på mig de sista rena kläderna i garderoben. Jag ids inte gå till den lilla affären och försöka pussla ihop en ätbar måltid. Hur tar man sig ur denna fullkomliga lathet?


Om jag känner mig rätt kommer jag sitta i sängen ytterligare en dryg timme, sen försöka rädda upp mitt flottiga hår och hasa mig ner till affären och köpa färdigmat. Noll drivkraft alltså. Jag måste skärpa mig...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elna - 19 april 2009 12:56

Glad Påsk i efterskott!   Jag ids inte riktigt skriva blogg längre. Det var liksom mest ett tidsfördriv för mig under tiden jag var i Don Lon. Skrivarinspirationen dog ut totalt när jag kom hem. Sen var det ju så att jag inte hade så mycket annat at...

Av Elna - 26 december 2008 14:10

Nu har jag varit i min sommarby och firat jul med halva tjocka släkten! Det var jättemysigt, fast lika stressigt som alltid trots att alla önskat sig en lugn jul. Det blir så med min släkt. Alltid panik, särskilt när maten ska fram och under julklapp...

Av Elna - 20 december 2008 13:44

Igår kläckte pojkvännen en briljant julklappsidé. Hans kära far har ett fantastiskt intressant vokabulär, som en gamle skribent han är, och det inte utan att min pojkvän och hans syster lagt märke till det. De har alltså suttit och skrivit ner alla f...

Av Elna - 14 december 2008 19:06

Ååå så skönt det är. Äntligen hemma för gott. Slippa gå och lägga sig ensam om kvällarna. Träffa alla man saknat. Slippa prata engelska. Kunna diska sin disk med riktigt diskmedel och riktig diskborste. Sitta i en ordentlig soffa. Surfa med snabbt in...

Av Elna - 13 december 2008 13:22

Om tjugo minuter ska jag börja göra mig iordning, gå på toa en sista gång, packa på mig väskorna, och vandra till busshållplatsen i ösregn. Just nu är mitt rum en opersonlig håla med en massa väskor. Tjejen som ska bo här efter mig har varit här och ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Bara via Fummel

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fummel med Blogkeen
Följ Fummel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se